image
WE & SPORTS

Vi på We & Sports

Vi på We & Sports

Ante Andersson Initiativtagare och projektledare Telefon: 063-663 11 13ante@weandsports.seAnte har under sin karriär arbetat i näringslivet med hela världen som sin arbetsplats. Att hitta nya partners med syfte att skapa gemensamma framgångsrika relationer har varit Antes vardag under många år och att arbeta för att etablera och utveckla relationer över tid och skapa win-win har alltid varit en självklarhet. Att ta med sig den kunskapen till ett nytt område med människan i centrum faller sig därför naturligt.

Utöver We & Sports är Ante initiativtagare till Östersund WGO med framgången VW SuperSprint. Han driver även SportKompaniet som bl.a. kommer att ansvara för den Svenska delen av SkiTour 2020 när WC Touren arrangeras mellan Sverige och Norge för första gången.

För att må bra mentalt och fysiskt spenderar Ante gärna tid med sin familj på deras gård.
Maggan Carlson Maggan är tjänstledig och jobbar på SSF tom 31/3 2019. Telefon: 063-663 11 14maggan@weandsports.seMaggan har ett stort nätverk inom skidsverige och mångårig erfarenhet som längdåkare, utbildare, tränare, ledare och längdkonsulent inom Svenska Skidförbundet. Hon har på nära håll förstått vilken skillnad mental hälsa kan göra för den som tävlar eller för den som tränar andra. Maggans förståelse och inblick i hur skidsverige är strukturerat med klubbar, distrikt och regioner, och hur möten sker mellan olika aktörer, säkerställer att vårt budskap effektivt implementeras i den redan befintliga strukturen.

För att ladda mentalt springer Maggan gärna på fjället och söker gärna nya vägar som väcker nyfikenhet.
Linda Norrman Om du behöver få råd, tips, eller hjälp Telefon: 063-663 11 10linda@weandsports.seLinda jobbar med psykisk och fysisk hälsa genom individcentrerad utveckling, både för privatpersoner och företag. Genom utbildningar, föreläsningar och mötet med den enskilda individen arbetar hon med strategier till ökad hälsa och en bättre fungerande vardag. Linda har varit företagare i 14 år och driver Friskhuset i Östersund tillsammans med en kollega, där hon också är verksam utöver sin tid på We & Sports. Linda är utbildad Mental Tränare, PT, ICC Coach, Hälsocoach, Värderingsfacilitator, Hypnoscoach, Avspänningspedagog, NLP trainer samt utbildar sig till MediYoga instruktör. Linda arbetar dagligen med elitidrottare inom olika grenar och i olika åldrar.

För att vara sitt bästa jag tränar Linda mentalt varje dag och ger sig tid till reflektion. Hon gör muskulär avslappning varje kväll och älskar varierad träning. Tid med familj och vänner är viktiga grundstenar.
Lina Tirén Metodutvecklare och utbildare Telefon: 063-663 11 16lina@weandsports.seLina har en bakgrund som alpin elitåkare i Sverige och USA. Det i kombination med utbildning i idrottspsykologi från University of Utah i USA, bidrar Lina med unik kunskap hos We & Sports. Lina har många års erfarenhet som idrottspsykolog, både i egen regi och på uppdrag av Riksidrottsförbundet och Sveriges Olympiska Kommité. Som utbildare och ledare inom skolan kommer Lina bidra med både perspektivet som utövare av idrott och som idrottspsykolog. Lina har ett stort nätverk inom nationell och internationell idrottspsykologi och har ingått i forskningsprojekt som bland annat berör prevention av idrottsskada.

För att må bra mentalt är Lina aktiv med sina barn och sin familj och spenderar gärna tiden på fjället på skidor, cykel eller i ett par löparskor. Har hon dessutom en nummerlapp på sig är glädjen extra stor.
Paula Lembke Verksamhetsansvarig Telefon: 063-663 11 12paula@weandsports.seMed sin långa erfarenhet av att leda i förändring, skapa samarbeten och etablera nationella projekt ser Paula fram emot att bidra till We & Sports i sin helhet. Under hela sitt liv har hon arbetat i organisationer i stark tillväxt eller förändring men har även haft förmånen att coacha framgångsrika entreprenörer att lyckas med sina affärsidéer. Paula är ordförande i Sundbybergs IK Skidor där hon har förmånen att vara nära ungdomar och förstå deras utmaningar. Paula ser en stor potential i att stärka erfarenhetsutbytet inom idrotten, här har We & Sports en viktig roll att fylla.

För att nå sin fulla potential som person yogar Paula dagligen eftersom det öppnar upp kroppen, alla sinnen och skapar återhämtning. Paddla är en stor passion och helst långa distanser. Barnen är en stor och viktig energikälla i hennes liv.

Det handlar om We

DÄRFÖR FINNS WE & SPORTS

We är en sammanhållande kraft för att motverka och förebygga psykisk ohälsa bland idrottande ungdomar.

VÅRT ARBETSSÄTT

Vi finns till för dig som är ung idrottare, förälder, tränare/ledare eller har någon annan roll i idrottarens omgivning. Du möter oss genom utbildningar, personliga möten eller på webben.

SÅ HJÄLPER VI TILL

Vi identifierar metoder, skapar resurser och gör dem tillgängliga för dig. Vi som jobbar på We & Sports består av bland annat idrottspsykolog, mental tränare och psykolog och har en gedigen erfarenhet i ämnet. Tillsammans stärker vi mental hälsa på lång sikt.