V. 1.0
Sök vård hos oss
Vad underbart att du vill samarbeta med oss för att bli frisk! Så här går det till när du vill söka vård hos oss.

Fyll i blanketten

Börja med att spara ner blanketten på din dator och fyll i den noggrant. Blanketten ligger som grund till vår bedömning.

Skicka in blanketten

Skriv under blanketten, målsman måste skriva under om du är under 18 år. Skanna eller fota dokumentet och skicka in det till info@weandsports.se.

Vi kontaktar dig

När vi har tagit del av din information kommer vi att utvärdera din ansökan. Därefter kontaktar vi dig personligen för att berätta om vi har möjlighet att hjälpa dig.


Pris

Priset för 12-veckors behandling är 120 000 kronor inkl. moms per person. I priset ingår samtliga behandlingar klockan 09.00-16.00 (fredagar klockan 09.00-13.00) varje veckodag i 12 veckor samt frukost, lunch och två mellanmål.  Ingen behandling sker på röda veckodagar. 

Kostnaden för programmet kan du betala på två olika sätt. Antingen med en remiss eller så kan du betala privat. Här kan du läsa om förutsättningarna för att få remiss

Betalning

Om du blir antagen till vårt behandlingcenter behöver du bestämma hur behandlingen ska betalas. Det finns två olika alternativ: betala privat eller via remiss från din region. Betalar du din avgift privat kan du välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen i tre delar. Första delen ska betalas senast en dag innan behandlingen börjar, andra delen senast fyra veckor in i programmet och sista delen senast åtta veckor in i programmet. Bankgiro: 438-7106

Behandlingsperioder 2021

En behandlingsperiod räknas på 12 veckor och har ett fast start och slutdatum. Detta gör att när du och din familj kommer till oss, så kommer det samma vecka komma andra människor som också behöver hjälp.

Behandlingsperioderna under 2021 är:

  • 29 mars – 18 juni
  • Augusti – Oktober
  • November – Januari 2022

Återbetalning

Skulle du avsluta ditt 12 veckors program i förtid på egen begäran kommer ingen återbetalning att ske. Om behovet skulle uppstå gör vi en personlig plan på resterande tid utifrån dina förutsättningar, så att programmet ändå kan genomföras utifrån dina nya förutsättningar. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Boende

Om du väljer att bo på området under behandlingen finns det möjlighet att boka boende på Frösö Park Hotell. Du bor med familjemedlem eller med en av kompisarna i behandlingen. Det är ett högkvalitativt boende i hotellstandard med större rum.

Läs mer

Östersund

Det är något speciellt med Östersund. Kontrasten mellan stad och fjäll är två av ingredienserna som gör staden unik och till en fantastisk destination. En miljö som verkligen är skapad för återhämtning och ny energi.

 
Om Östersund

Vanliga frågor & svar

Vi har samlat ihop svaren på flera av de vanligaste frågorna vi får. Tillexempel vem som kan få hjälp, hur du går tillväga och om vårdgarantin.

Läs mer