V. 1.0
Sök vård hos oss
Vad underbart att du vill samarbeta med oss för att bli frisk! Så här går det till när du vill söka vård hos oss.

Fyll i egenanmälan

Börja med att spara ner anmälan på din dator och fyll i den noggrant. Anmälan ligger som grund till vår bedömning.

Skicka in egenanmälan

Skriv under blanketten, målsman måste skriva under om du är under 18 år. Skanna eller fota dokumentet och skicka in det till info@weandsports.se.

Vi kontaktar dig

När vi har tagit del av din information kommer vi att utvärdera din anmälan. Därefter kontaktar vi dig personligen för att berätta om vi har möjlighet att hjälpa dig.


Pris

Priset för 12-veckors behandling är 150 000 kronor inkl. moms per person. I priset ingår samtliga behandlingar klockan 08.00-16.00 (fredagar klockan 08.00-13.00) varje veckodag i 12 veckor samt frukost, lunch och två mellanmål.  Ingen behandling sker på röda veckodagar, jul- och nyårsafton eller midsommarafton. 

Kostnaden för programmet kan du betala på olika sätt. Antingen med en remiss, via försäkring eller så kan du betala privat. Här kan du läsa om förutsättningarna för att få remiss.

Är du en remitterande enhet, kontakta ante@weandsports.se

Betalningsvillkor

Om du blir antagen till vårt behandlingscenter behöver du bestämma hur behandlingen ska betalas. Det finns olika alternativ: betala privat, via ditt försäkrings-bolag eller remiss från din region. Betalar du din avgift privat kan du välja att betala allt på en gång eller dela upp betalningen i tre delar. Första delen ska betalas senast en dag innan behandlingen börjar, andra delen senast fyra veckor in i programmet och sista delen senast åtta veckor in i programmet. Om fakturan ska gå till ett företag tillkommer moms. Bankgiro: 5321-8541. Bekräftad betalning är bindande. 

Behandlingsperioder 2021

En behandlingsperiod räknas på 12 veckor och har ett fast start och slutdatum. Detta gör att när du och din familj kommer till oss, så kommer det andra som också behöver hjälp.

Vi förbehåller oss rätten att vid behov flytta startdatum.  För start av nästa behandlingsperiod, kontakta Louise@weandsports.se

 

Återbetalning

Skulle du avsluta ditt 12 veckors program i förtid på egen begäran kommer ingen återbetalning att ske. Om behovet skulle uppstå gör vi en personlig plan på resterande tid utifrån dina förutsättningar, så att programmet ändå kan genomföras utifrån dina nya förutsättningar. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Boende

Om du väljer att bo på området under behandlingen finns det möjlighet att boka boende på Frösö Park Hotell. Du bor med familjemedlem själv eller med en av kompisarna i behandlingen. Det är ett högkvalitativt boende i hotellstandard med större rum.

Läs mer

Östersund

Det är något speciellt med Östersund. Kontrasten mellan stad och fjäll är två av ingredienserna som gör staden unik och till en fantastisk destination. En miljö som verkligen är skapad för återhämtning och ny energi för alla i familjen.

 
Om Östersund

Vanliga frågor & svar

Vi har samlat ihop svaren på flera av de vanligaste frågorna vi får. Tillexempel vem som kan få hjälp, hur du går tillväga och om vårdgarantin.

Läs mer