V. 1.0

Boende under behandlingstiden på Frösö Park Hotel

Hur du bor under behandlingstiden är viktigt. För att skapa bästa möjliga förutsättningar så har vi tillsammans med vår samarbetspartner, Frösö Park Hotel skapat ett upplägg för att ditt barn och/eller ni tillsammans ska kunna bo bra och slappna av. Hotellet ligger naturskönt med en storslagen utsikt mot fjällvärlden med fina rekreationsytor och naturen inpå knuten med gångavstånd till Kungsgården.

Hotellet har moderna rum, stora umgängesytor, en restaurang och ett stort prisbelönt SPA med service dygnet runt.

Alla som är på behandlingscentret bor i en gemensam byggnad och i större, fullt utrustade rum som är anpassade för att bo i under en längre tid. Här nedan ser ni de alternativ som erbjuds.

Boendepaket för dig som kund i We & Sports behandling

Boende

375 kr per person/natt
Boende i delat dubbelrum med medföljande anhörig eller tillsammans med en kompis från behandlingscentret. Vid boende i enkelrum tillkommer ett tillägg om 200 kr/natt. Rabatt för middag erbjuds via hotellet.

Boendepaket för dig som anhörig

Boende inkl. frukost

475 kr per person/natt
Boende i delat dubbelrum – inklusive frukost. Vid boende i enkelrum tillkommer ett tillägg om 200 kr/natt. Rabatt för middag erbjuds via hotellet.

Frösö Park Hotell hjälper dig att skräddarsy ditt boende under perioden – varmt välkommen med din bokning via mail, det är bara att ange We & Sports när du mailar.

Frösö Park Hotel

För samtliga som bor på hotellet är det fri parkering samt gymentré ingår. Det finns också fina möjligheter att distansjobba/lobbyjobba samt även att hyra ett eget kontor vid behov.

Läs mer om Frösö Park Hotel