V. 1.0
Vem behöver hjälp?
Ätstörningar kan se olika ut och bero på många olika bakomliggande faktorer som påverkar fysiskt eller psykosocialt fungerande. Ibland är det svårt att ta steget och söka hjälp för din ätstörning. Men du är inte ensam, vi hjälper gärna dig.
Symptom på ätstörningar

Jag behöver hjälp

Du är värd att må bra. Att få känna dig nöjd med dig själv – precis som du är. Att våga ta steget och börja prata om det som du har hållit för dig själv kan kännas svårt, men också som en befrielse.
Läs mer

Familjen behöver hjälp

När en familjemedlem drabbas av ätstörning blir hela familjen sjuk. Att ha en närstående med en ätstörning kan vara svårt för hela familjen att hantera. Vi vet hur det är och finns som stöd för hela familjen att bli frisk igen.
Läs mer

Vilka hjälper vi?

Misstänker du att du har en ätstörning är det viktigt att få hjälp så snabbt som möjligt. Vi vill och kan hjälpa dig som är redo att bli fri och frisk från egenupplevda eller diagnostiserade ätstörningar.
Läs mer
Alla förtjänar att må bra

På vårt behandlingscenter erbjuder vi dagvård i ett 12 veckorsprogram med fokus både på nutiden och framtiden. Förutom att minska symptom eller bli symtomfri vill vi stärka din motståndskraft för att du inte ska falla tillbaka i din ätstörning.

Läs om vår behandling
Vi har fått hjälp

We & Sports har kommit i kontakt med många familjer som varit i behov av hjälp. För när ens nära blir sjuk så påverkas också hela familjens vardag. Här kan du läsa mer om deras upplevelser.

Läs mer