V. 2.3

Ta med laget / träningsgruppen på We & Sports Clubs TeamCamp i juni!

Är ni en träningsgrupp med ungdomar 12-15 år? Vill ni ha en rolig sommaravslutning eller kick-off? Vill ni dessutom öka kunskapen om hur man tar hand om sin mentala hälsa?

Föreningen We & Sports Club är sprudlande glada att välkomna er till en TeamCamp exklusivt för er träningsgrupp där ni under en eftermiddag eller kväll får en upplevelse ni sent kommer att glömma, vid Storsjö strand på Kungsgården, Frösön.

Kristina Söderlund, en av initiativtagarna till TeamCampen, säger:

– Kanske blev cupen ni tänkte åka på i sommar inställd eller kanske ni känner att gänget är värda en extra fin start på sommaren efter en väldigt annorlunda och svår säsong. På We & Sports Clubs TeamCamp vill vi skapa något extra för gruppsammanhållningen, fylla på med motivation och kunskap om mental hälsa och samtidigt erbjuda en rolig stund med kompisarna i en fantastisk vacker miljö. Vi hoppas och tror att detta kommer bli den perfekta teambuildning- och sommaraktiviteten! 

Mellan den 14-23 juni finns åtta pass att välja på, först till kvarn att boka. Teamcampen kostar 300 kr per deltagare och då ingår föreläsning, träningspass, teamaktiviteter, en måltid, goodiebag och diverse överraskningar!

Läs mer på www.weandsportsclub.se/camp