V. 2.3

Mental hälsa – Föreläsningar

Föreläsningarna i mental hälsa ger dig ökad kunskap och inspiration i mental hälsa och syftar till att medvetandegöra riskfaktorer och friskfaktorer i ämnet. Samt få tips och verktyg hur ni kan arbeta med mental hälsa i era idrottsmiljöer.

Föreläsning om mental hälsa – 1 – 2 timmar

Föreläsningen anpassas till målgruppens ålder och finns både som en grundföreläsning på 1 h samt med en fördjupningsföreläsning på 2 timmar. Teori varvas med praktik där deltagarna får med sig övningar att arbeta vidare med.

Fördjupnings föreläsningen för ungdomar har ett större fokus på friskfaktorer såsom exempelvis mental återhämtning, mål och motivation samt relationer.

Fördjupnings föreläsningen för vuxna har fokus på riskfaktorer, varningssignaler, friskfaktorer och diskussionsövningar där du som ledare/närstående får verktyg för att kunna arbeta vidare.

Vi skräddarsyr det du behöver

Är din idrottsförening eller lag/träningsgrupp intresserad av att ta ett första steg i att stärka ungdomars hållbarhet och glädje inom idrotten? Hör av er till oss idag så skräddarsyr vi ett upplägg efter era förutsättningar och behov.

Bra att veta om föreläsningarna

Föreläsning

För vem: Idrottande ungdomar eller förälder/närstående till en idrottare.
Tid: 1-2 timmar
Pris: 2000-4000 kr exkl. moms*
*Kostnader för resor och ev logi tillkommer