V. 2.3

Samtal

Våra samtal är ett sätt att stärka dig själv, dig som närstående eller tränare. Vi genomför både individuella samtal och familjesamtal.

Ett professionellt samtalsstöd kan vara gynnsamt när du av någon anledning har en obalans i livet, t ex utmaningar med sömn, stress, nedstämdhet, oro eller mat. Det kan också vara till stöd om du vill förbereda dig mentalt inför en större uppgift eller hantera prestationsångest.

Under samtalet lyssnar vi in ditt nuläge, bakgrunden till anledningen att du har sökt upp oss samt önskemål om förändring. Vi tittar på helheten i din situation då alla lever i ett sammanhang där nätverket mellan föräldrar, vänner, tränare och lag-/träningskamrater är viktiga för ditt välmående.

Vi erbjuder både digitala och fysiska samtal (Östersund och Stockholm) och arbetar givetvis under sekretess.

”Jag har blivit mycket bättre på att vara i nuet, fokusera på det jag kan påverka, slappna av och lita på mig själv. Jag har också blivit bättre på att lyssna på mig och göra rätt saker, att lyssna på huvud och kropp och vara snäll mot mig själv och anpassat träningsschemat till status om kroppen känts pigg eller trött.

/ Idrottande ungdom

Boka samtalstid

För att boka tid digitalt eller fysiskt i Östersund/Frösön klickar du dig vidare genom ”Boka samtalstid” nedan. Välj sedan först vilken typ av tjänst du önskar och därefter vem du önskar gå till. Om det är ditt första besök hos oss välj det datum och tid som passar dig. Om det är ett återbesök välj den samtalsterapeut du tidigare har varit hos.

Tiden bekräftas direkt på din skärm. Vid digitalt samtal skickar aktuell terapeut en möteslänk till din angivna epost-adress strax innan bokad samtalstid. (Observera att det kan hända att bekräftelsen hamnar i din skräppost, så vänligen dubbelkolla även där.)

I Stockholm erbjuder vi även fysiska samtal för dig som har eller om någon i din närhet har destruktiva tankar kring mat. För mer info och tidbokning se: Påbörja behandling i Stockholm – Behandlingscenter (weandsports.se).

Varmt välkommen!

För frågor och/eller om du önskar hjälp med att boka in ditt första samtal går det också givetvis bra att mejla oss.

Priser samtal

Nybesök 30 min, digitalt eller via telefon. Kostnadsfritt.

Återbesök 50 min, digitalt eller fysiskt i Östersund och i Stockholm. 

Pris: Digitalt samt fysiskt i Östersund: 850 kr per tillfälle. Stockholm: 1250 kr per tillfälle.  Priserna gäller under år 2022. Swishnummer: 1230313783

Vid fakturering tillkommer en administrationsavgift.

Tips: Kontakta ditt försäkringsbolag för att undersöka om samtal ingår i din försäkring.