V. 2.3

Samtal

Våra samtal är ett sätt att stärka dig själv som idrottare, tränare eller närstående. Vi genomför både individuella samtal och familjesamtal.

Ett professionellt samtalsstöd kan vara gynnsamt när du av någon anledning har en obalans i livet, t ex utmaningar med sömn, stress, nedstämdhet, oro eller mat. Det kan också vara till stöd om du vill förbereda dig mentalt inför en större uppgift eller hantera prestationsångest.

Under samtalet lyssnar vi in ditt nuläge, bakgrunden till anledningen att du har sökt upp oss samt önskemål om förändring. Vi tittar på helheten i din situation då alla idrottare lever i ett sammanhang där nätverket mellan föräldrar, tränare och lag-/träningskamrater är viktiga för ditt välmående.

Vi erbjuder både digitala och fysiska samtal och arbetar givetvis under sekretess.

”Jag har blivit mycket bättre på att vara i nuet, fokusera på det jag kan påverka, slappna av och lita på mig själv. Jag har också blivit bättre på att lyssna på mig och göra rätt saker, att lyssna på huvud och kropp och vara snäll mot mig själv och anpassat träningsschemat till status om kroppen känts pigg eller trött.

/ Idrottande ungdom

Boka samtalstid

För att boka tid klickar du dig vidare nedan. Välj sedan först vilken typ av tjänst du önskar och därefter vem du önskar gå till. Om du det är ditt första besök hos oss välj det datum och tid som passar dig. Om det är ett återbesök välj den samtalsterapeut du tidigare har varit hos. Varmt välkommen!

För frågor och/eller om du önskar hjälp med att boka in ditt första samtal går det också bra att mejla oss.

Priser samtal

Nybesök 30 min, digitalt eller via telefon. Kostnadsfritt.

Återbesök 50 min, digitalt eller fysiskt. 750 kronor per tillfälle.

Tips: Kontakta ditt försäkringsbolag för att undersöka om samtal ingår i din försäkring.

Priserna gäller från 1 januari 2021. Vid fakturering tillkommer en administrationsavgift.