image
  • We & Sports Camp för idrottare
WE & SPORTS

We & Sports Camp för idrottare

We & Sports Camp för idrottare

We & Sports Camp samlar idrottande ungdomar mellan 12-15 år som under flera dagar får främjande kunskap om mental hälsa, för att nå sitt bäst jag. De får också möjlighet att lära känna nya vänner, träna med elitidrottare och göra roliga aktiviteter för ökad sammanhållning. Även närstående inkluderas för att få viktig grundkunskap om mental hälsa och hur man är en bra förälder på tävlingsarenan.

Under We & Sports camp får ungdomar:
– Kunskap och verktyg för att stärka dig mentalt
– Träna och få tips av elitidrottare
– Kluriga och utmanande aktiviteter
– Träffa andra idrottare i sin ålder
– Ha roligt i härlig miljö

För ungdomarna blandas teori med diskussionsövningar, hemuppgifter och tips på hur de i vardagen kan öka sin mentala hälsa, en bra blandning för att utmana och få ungdomarna motiverade till utveckling. De får också varierande träning varje dag med elitidrottare och utbildad PT. För att lära känna fler och öka sammanhållning är teamaktiviteter och kluriga utmaningar en del av konceptet, så väl som god mat, härlig miljö och duktiga ledare.
Närstående bjuds in till föreläsningar för att på sin nivå får samma kunskap som deras ungdomar, allt för att tillsammans kunna applicera kunskapen både i familjen och inom idrotten. De får även kunskap och reflektera över hur man som närstående kan peppa sitt barn på tävlingsarenan. Håll utkik i vårt kalendarium för nästa års camp.