V. 1.0
Har du eller nÄgon nÀra en Àtstörning?
Det finns effektiv hjÀlp att tillgÄ, oberoende av vilken typ av Àtstörning det handlar om. Vi pÄ We & Sport finns för hela familjen.
Sök vÄrd hos oss

Ett behandlingscenter för dig och din familj

Vi vĂ€nder oss till dig som Ă€r mellan 12–25 Ă„r och har en destruktiv relation till mat, dig sjĂ€lv, din kropp och/eller din vikt. Vi behandlar alla typer av Ă€tstörningar och jobbar med flera aspekter av Ă€tstörningen parallellt under dagvĂ„rden.

Hos oss kan du fÄ ett första möte snabbt, vi kommer igÄng med behandlingen tidigt och jobbar med familjens förutsÀttningar och engagemang.

Jag behöver hjÀlp

Du Ă€r vĂ€rd att mĂ„ bra. Att fĂ„ kĂ€nna dig nöjd med dig sjĂ€lv – precis som du Ă€r. Att vĂ„ga ta steget och börja prata om det som du har hĂ„llit för dig sjĂ€lv kan kĂ€nnas svĂ„rt, men ocksĂ„ som en befrielse.
LĂ€s mer

Familjen behöver hjÀlp

NÀr en familjemedlem drabbas av Àtstörning blir hela familjen pÄverkad. Att ha en nÀrstÄende med en Àtstörning kan vara svÄrt för hela familjen att hantera. Vi vet hur det Àr och finns som stöd för hela familjen att bli frisk igen.

LĂ€s mer

Vilka hjÀlper vi

MisstÀnker du att du har en Àtstörning Àr det viktigt att fÄ hjÀlp sÄ snabbt som möjligt. Vi vill och kan hjÀlpa dig som Àr redo att bli fri och frisk frÄn egenupplevda eller diagnostiserade Àtstörningar.
LĂ€s mer

Att komma hit Àr det bÀsta jag gjort i hela mitt liv. Jag kan inte förstÄ hur jag kunde tvivla en sekund pÄ att vara hÀr innan jag bestÀmde mig för att Äka hit.

Deltagare pÄ We & Sports behandlingscenter för Àtstörningar
Bli frisk frÄn din Àtstörning

PÄ vÄrt behandlingscenter erbjuder vi ett 12-veckorsprogram med fokus bÄde pÄ nutiden och framtiden. Förutom att bli symtomfri vill vi stÀrka din motstÄndskraft för att du inte ska falla tillbaka i din Àtstörning.

Om behandlingen
Vi har fÄtt hjÀlp

We & Sports har kommit i kontakt med mÄnga familjer som varit i behov av hjÀlp. För nÀr ens nÀra blir sjuk sÄ pÄverkas ocksÄ hela familjens vardag. HÀr kan du lÀsa mer om deras upplevelser.

LĂ€s mer

Kontakta Oss

Vid eventuella funderingar gĂ€llande hur vi behandlar olika typer av Ă€tstörningar och hur vi kan hjĂ€lpa dig eller ditt barn Ă€r du varmt vĂ€lkommen att ta kontakt med oss. För besök, kontakta paula@weandsports.se. Vi har möjlighet att ta emot besök pĂ„ fredagar 13.00 – 16.00.

Kontakta oss

Hur vi behandlar

Vi har strukturerad dagvÄrd dÀr innehÄllet i sin helhet tillsammans med din initiala önskan och vilja om att bli frisk skapar förÀndringen. VÄrt team har mÄnga olika kompetenser och förmÄgor som stöttar dig genom förÀndringen.

VĂ„r behandling

ÅTERFALLSPREVENTION

Återfall Ă€r en naturlig del i processen att bli frisk och dĂ€rför Ă€r det en viktig del som vi arbetar med. Under din behandling tar vi tillsammans fram en plan för hur du pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt ska hantera situationer som tidigare har fĂ„tt dig ur balans för att kĂ€nna dig trygg.

VĂ„r Ă„terfallsprevention
Behandlingscentret Àr en del av We & Sports

Det var i samband med att initiativtagaren för We & Sport, Ante Andersson, fick se sin dotter insjukna i anorexia som We föddes. Idag arbetar We & Sports med forskningsbaserade utbildningsinsatser för att hjÀlpa bÄde ungdomar, förÀldrar och ledare att hitta verktygen de behöver för att hjÀlpa sig sjÀlva och varandra att stÀrka sin mentala hÀlsa.

Till We & Sports