V. 1.0
Har du eller någon nära en ätstörning?
Det finns effektiv hjälp att tillgå, oberoende av vilken typ av ätstörning det handlar om. Vi på We & Sport finns för hela familjen.
Sök vård hos oss

Ett behandlingscenter för dig och din familj

Vi vänder oss till dig som är mellan 12–25 år med insikt om att du behöver hjälp och har en önskan om att bli fri från destruktiva tankar och känslor relaterade till maten och kroppen.

Din familj spelar en viktig roll i ditt tillfrisknande och vi vill att du ska få rätt behandling så fort som möjligt för att återbygga ett sunt förhållningssätt till livet och kunna må bra igen.

Jag behöver hjälp

Du är värd att må bra. Att få känna dig nöjd med dig själv – precis som du är. Att våga ta steget och börja prata om det som du har hållit för dig själv kan kännas svårt, men också som en befrielse.
Läs mer

Familjen behöver hjälp

När en familjemedlem drabbas av ätstörning blir hela familjen sjuk. Att ha en närstående med en ätstörning kan vara svårt för hela familjen att hantera. Vi vet hur det är och finns som stöd för hela familjen att bli frisk igen.
Läs mer

Vilka hjälper vi

Misstänker du att du har en ätstörning är det viktigt att få hjälp så snabbt som möjligt. Vi vill och kan hjälpa dig som är redo att bli fri och frisk från egenupplevda eller diagnostiserade ätstörningar.
Läs mer

Att komma hit är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Jag kan inte förstå hur jag kunde tvivla en sekund på att vara här innan jag bestämde mig för att åka hit

Deltagare på We & Sports behandlingscenter för ätstörningar
Bli frisk från din ätstörning

På vårt behandlingscenter erbjuder vi ett 12-veckorsprogram med fokus både på nutiden och framtiden. Förutom att bli symtomfri vill vi stärka din motståndskraft för att du inte ska falla tillbaka i din ätstörning.

Om behandlingen
Vi har fått hjälp

We & Sports har kommit i kontakt med många familjer som varit i behov av hjälp. För när ens nära blir sjuk så påverkas också hela familjens vardag. Här kan du läsa mer om deras upplevelser.

Läs mer

Kontakta Oss

Vid eventuella funderingar gällande hur vi behandlar olika typer av ätstörningar och hur vi kan hjälpa dig eller ditt barn är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. För besök, kontakta paula@weandsports.se. Vi har möjlighet att ta emot besök på fredagar 13.00 – 16.00.

Kontakta oss

Hur vi behandlar

Vi har strukturerad dagvård där innehållet i sin helhet tillsammans med din initiala önskan och vilja om att bli frisk skapar förändringen. Vårt team har många olika kompetenser och förmågor som stöttar dig genom förändringen.

Vår behandling

ÅTERFALLSPREVENTION

Återfall är en naturlig del i processen att bli frisk och därför är det en viktig del som vi arbetar med. Under din behandling tar vi tillsammans fram en plan för hur du på bästa sätt ska hantera situationer som tidigare har fått dig ur balans för att känna dig trygg.

Vår återfallsprevention
Behandlingscentret är en del av We & Sports

Det var i samband med att initiativtagaren för We & Sport, Ante Andersson, fick se sin dotter insjukna i anorexia som We föddes. Idag arbetar We & Sports med forskningsbaserade utbildningsinsatser för att hjälpa både ungdomar, föräldrar och ledare att hitta verktygen de behöver för att hjälpa sig själva och varandra att stärka sin mentala hälsa.

Till We & Sports