V. 1.0
Vår behandling
Vårt 12-veckors program är uppdelat i olika faser som består av olika läkande insatser, såsom kunskapshöjande aktiviteter, terapi och utomhus mindfulness.

Hur vi behandlar

På vårt behandlingscenter erbjuder vi dagvård i ett 12-veckorsprogram med fokus både på nutiden och framtiden. Förutom att bli symtomfri vill vi stärka din motståndskraft för att du inte ska falla tillbaka i din ätstörning.
Läs mer

Återfallsprevention

Återfall är en naturlig del i processen att bli frisk och därför är det en viktig del som vi arbetar hårt med. Efter vår behandling ser vi till att du har en plan för framtiden.
Läs mer

Delar i dagvården

Genom att kombinera traditionell vård med andra etablerade metoder, har vi skapat en ny behandlingsmodell som vi tror starkt på. En modell som leder dig och din familj mot ett hållbart tillfrisknande tillsammans.
Läs mer
Symptom på ätstörningar

Vad är egentligen en ätstörning? Här har vi samlat symptom som kan tyda på att du, eller någon nära dig, har en ätstörning. 

Symptom ätstörningar

Familjen behöver hjälp

När en familjemedlem drabbas av ätstörning blir hela familjen sjuk. Att ha en närstående med en ätstörning kan vara svårt för hela familjen att hantera. Vi vet hur det är och finns som stöd för hela familjen att bli frisk igen.
Läs mer

Jag har fått hjälp

Du är värd att må bra. Att få känna dig nöjd med dig själv – precis som du är. Att våga ta steget och börja prata om det som du har hållit för dig själv kan kännas svårt, men också som en befrielse.
Läs mer

Om oss

We & Sports är resultatet av en pappas kamp för sin dotter, som sedan växte till en idé om att förändra synen på mental hälsa i Sverige.
Om Oss