V. 1.0
VĂ„r behandling
VÄrt 12-veckors program bestÄr av olika lÀkande insatser. B la kunskapshöjande aktiviteter, terapi och utomhus mindfulness.

Förut hade jag ett lÄngsiktigt mÄl, det var att bli fri frÄn Àtstörningen. Efter de hÀr 12 veckorna har jag bockat av det mÄlet

Deltagare pÄ We & Sports behandlingscenter för Àtstörningar

Hur vi behandlar

PÄ vÄrt behandlingscenter erbjuder vi dagvÄrd i ett 12-veckorsprogram med fokus bÄde pÄ nutiden och framtiden. Förutom att bli symtomfri vill vi stÀrka din motstÄndskraft för att du inte ska falla tillbaka i din Àtstörning.
LĂ€s mer

Återfallsprevention

Återfall kan intrĂ€ffa under och efter behandling av Ă€tstörningar. DĂ€rför Ă€r förebyggande av Ă„terfall en viktig del som vi arbetar med. Hela vĂ„r behandling Ă€r i sig ett rustande och förebyggande för Ă„terfall. Vi jobbar med olika verktyg som skapar motstĂ„ndskraft och hanteringsförmĂ„ga av situationer och utmaningar som skulle kunna fĂ„ ditt tillfrisknande ur balans.

LĂ€s mer

Delar i dagvÄrden

Genom att kombinera traditionell vÄrd med andra etablerade metoder, har vi skapat en ny behandlingsmodell som vi tror starkt pÄ. En modell som leder dig och din familj mot ett hÄllbart tillfrisknande tillsammans.
LĂ€s mer
Symptom pÄ Àtstörningar

Vad Àr egentligen en Àtstörning? HÀr har vi samlat symptom som kan tyda pÄ att du, eller nÄgon nÀra dig, har en Àtstörning. 

Symptom Àtstörningar

Familjen behöver hjÀlp

NÀr en familjemedlem drabbas av Àtstörning blir hela familjen sjuk. Att ha en nÀrstÄende med en Àtstörning kan vara svÄrt för hela familjen att hantera. Vi vet hur det Àr och finns som stöd för hela familjen att bli frisk igen.
LĂ€s mer

Jag har fÄtt hjÀlp

Du Ă€r vĂ€rd att mĂ„ bra. Att fĂ„ kĂ€nna dig nöjd med dig sjĂ€lv – precis som du Ă€r. Att vĂ„ga ta steget och börja prata om det som du har hĂ„llit för dig sjĂ€lv kan kĂ€nnas svĂ„rt, men ocksĂ„ som en befrielse.
LĂ€s mer

Om oss

We & Sports Àr resultatet av en pappas kamp för sin dotter, som sedan vÀxte till en idé om att förÀndra synen pÄ mental hÀlsa i Sverige.
Om Oss