V. 2.3

TILLSAMMANS SKAPAR VI ETT KÄRLEKSFULLT IDROTTSKLIMAT

Vill du vara med och förändra idrotten i Sverige till ett mer passionerat och kärleksfullt idrottsklimat? Är du trött på att stå bredvid och se unga idrottares mentala hälsa tendera att bli allt sämre?  Ser du nyttan med att koppla ditt företags värdegrund och samhällsansvar till vår verksamhet och det vi arbetar för? Stöd vår verksamhet så bidrar du till att öka takten i vår strävan i att möta en av vår tids största samhällsutmaningar, den ökande psykiska ohälsan bland unga. 

Våra samarbetspartners

Frösö Park

Tillsammans skapar vi ett kärleksfullt idrottsklimat

”Vi fick hjälp genom We & Sports att börja prata om detta viktiga ämne, för att förebygga med självhjälp men även att våra ungdomar ska våga sträcka ut handen och be om hjälp hos oss ledare och föräldrar i föreningen.”

VIVI DARLA, VÄSTERHANINGE IF

”Poularde vill se att personer växer och att de vågar ta för sig av livet. We & Sports vilja att stötta ungdomar och ge dem verktyg som gör att de mår bra, ligger helt i linje med vår vilja om att ungdomar ska ha möjlighet att nå sin fulla potential.”

LASSE BÄCKVALL, ÄGARE POULARDE AB

”Söderberg & Partners ser preventiva insatser som ett viktigt led i att skapa en tryggare och mer hållbar framtid. Därför är barn och ungdomars mentala hälsa en viktiga fråga för oss. Vi är glada över att få vara med och stötta We & Sports arbete genom att donera pengar som innebär att fler barn, ungdomar, föräldrar och ledare kan få viktig kunskap inom mental hälsa.”

NATALIE NEJAME, SÖDERBERG & PARTNER

”Fantastisk dynamik mellan föreläsarna, gjorde det lättsamt och kul. Mixen att lyssna till en ledare, idrottsförälder, expertis på idrottsrörelsens riktlinjer, barnrättsperspektiv och praktisk pedagogik ger hög trovärdighet och bra puff till att ta tag i något – i det lilla eller i det hela.”

VICTORIA JOHANNESSON, RF-SISU VÄSTRA GÖTALAND

Som partner kan du välja att

Tillsammans med oss komma på innovativa sätt att samarbeta och nå ut till ungdomar för att stärka deras mentala hälsa.

Ge föreläsningar inom mental hälsa till ett ungdomslag, en förening eller organisation som ligger dig varmt om hjärtat.

Bidra med en summa som direkt går till att stärka fler ungdomars mentala hälsa.

Kontakta oss
Stödjande insatser som privatperson

En liten gåva kan göra stor skillnad.

300 kr bli en utbildningsinsats för ett barn

3.000 kr kan stärka aktiva och skapa utbildningsmöjligheter för en hel träningsgrupp

5.000 kr kan stärka och stötta idrottsmiljöer genom – inspirationsföreläsningar och erfarenhetsutbyte för föräldrar och närstående

Swishnummer: 123 031 3783

Kontakta oss

Idag räcker inte samhällets resurser, varken ekonomiska eller personliga, till för att bromsa den ökande psykiska ohälsan. Det vill vi bidra till att förändra. Vi tar gärna ansvaret för idrotten så att de aktiva, föräldrarna, tränare och ledare får ökad kunskap om mental hälsa så de inte hamnar i psykisk ohälsa.

Ante Andersson, We & Sports initiativtagare