V. 2.3

TILLSAMMANS SKAPAR VI ETT KÄRLEKSFULLT IDROTTSKLIMAT

Vill du vara med och förändra idrotten i Sverige till ett mer passionerat och kärleksfullt idrottsklimat? Är du trött på att stå bredvid och se unga idrottares mentala hälsa tendera att bli allt sämre?  Ser du nyttan med att koppla ditt företags värdegrund och samhällsansvar till vår verksamhet och det vi arbetar för? Stöd vår verksamhet så bidrar du till att öka takten i vår strävan i att möta en av vår tids största samhällsutmaningar, den ökande psykiska ohälsan bland unga. 

Våra samarbetspartners

Frösö Park

Tillsammans skapar vi ett kärleksfullt idrottsklimat

”Poularde vill se att personer växer och att de vågar ta för sig av livet. We & Sports vilja att stötta ungdomar och ge dem verktyg som gör att de mår bra, ligger helt i linje med vår vilja om att ungdomar ska ha möjlighet att nå sin fulla potential.”

LASSE BÄCKVALL, POULARDE AB

”Söderberg & Partners ser preventiva insatser som ett viktigt led i att skapa en tryggare och mer hållbar framtid. Därför är barn och ungdomars mentala hälsa en viktiga fråga för oss. Vi är glada över att få vara med och stötta We & Sports arbete genom att donera pengar som innebär att fler barn, ungdomar, föräldrar och ledare kan få viktig kunskap inom mental hälsa.”

NATALIE NEJAME, SÖDERBERG & PARTNER

”Så många som möjligt ska kunna vara med! Från den idén grundades Ullmax för 20 år sen.  Att få dela skratt, tårar, medgång och motgång med andra som gillar samma sak är bland det finaste som finns! Föreningslivet är en underbar plats för många barn och ungdomar. Ibland blir den dock inte lika underbar för alla, det lekfulla och roliga blir istället till krav och förväntningar, glädjen försvinner och det som var kul blir istället jobbigt och krävande. We & Sports grundades för att motverka just det, fånga upp, hjälpa, utbilda och vända ett mönster när det uppstår. När våra vägar möttes föll det sig naturligt, våra mål var samma, ett föreningsliv ska vara en plats för alla, med fokus på rörelse, glädje och gemenskap, genom hela livet!”

FREDRIK JOHNSSON, ULLMAX

Som partner kan du välja att

Tillsammans med oss komma på innovativa sätt att samarbeta och nå ut till ungdomar för att stärka deras mentala hälsa.

Ge föreläsningar inom mental hälsa till ett ungdomslag, en förening eller organisation som ligger dig varmt om hjärtat.

Bidra med en summa som direkt går till att stärka fler ungdomars mentala hälsa.

Kontakta oss
Stödjande insatser som privatperson

En liten gåva kan göra stor skillnad.

300 kr bli en utbildningsinsats för ett barn

3.000 kr kan stärka aktiva och skapa utbildningsmöjligheter för en hel träningsgrupp

5.000 kr kan stärka och stötta idrottsmiljöer genom – inspirationsföreläsningar och erfarenhetsutbyte för föräldrar och närstående

Swishnummer: 123 031 3783

Kontakta oss

Idag räcker inte samhällets resurser, varken ekonomiska eller personliga, till för att bromsa den ökande psykiska ohälsan. Det vill vi bidra till att förändra. Vi tar gärna ansvaret för idrotten så att de aktiva, föräldrarna, tränare och ledare får ökad kunskap om mental hälsa så de inte hamnar i psykisk ohälsa.

Ante Andersson, We & Sports initiativtagare