V. 2.3

KONTAKTA OSS

Vi finns för dig som är ung idrottare, förälder, tränare/ledare eller har någon annan roll i idrottarens omgivning.

Kontakta oss om du behöver stöttning och råd på ett professionellt eller personligt plan, kopplat till idrott och hälsa.

Jobba hos oss

Vill du bidra till välmående idrottare och ett kärleksfullt idrottsklimat? Har du kompetensen och drivet att vara en del i en utvecklingsorienterad organisation som ligger i framkant? Klappar ditt hjärta för att hjälpa andra? Då kan du vara en framtida medarbetare för oss på We & Sport.

Vi är för närvarande ett team på sju personer med gedigen kunskap inom ämnena idrottspsykologi, mental träning och beteendevetenskap. Hos oss jobbar även en implementeringsstrateg, verksamhetsledare, kommunikatör samt vår grundare. Inom kort hoppas vi kunna komplettera med ytterligare kompetenser. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med engagerade och kunniga personer, och du är välkommen att höra av dig till oss!

Bli vår partner

Ser du affärsnyttan med att koppla ditt företags värdegrund och samhällsansvar till vår verksamhet och det vi arbetar för? Då är du den partner vi söker. Vi erbjuder alla våra partners exklusiva, professionella och strategiska upplägg för gemensam affärsutveckling där vinnarna är våra idrottande ungdomar. 

Stöd oss ekonomiskt

Vill du vara med och förändra idrotten i Sverige till ett mer passionerat och kärleksfullt idrottsklimat? Är du trött på att stå bredvid och se unga idrottares mentala hälsa tendera att bli allt sämre?  Stöd vår verksamhet så bidrar du till att öka takten i vår strävan att förändra idrottsklimatet och främja mental hälsa hos unga idrottare. Tillsammans gör vi skillnad. 

Vill du bli vår partner eller vill du bidra och stötta vår verksamhet?
Kontakta Ante Andersson
ante@weandsports.se
eller swisha till: 123 031 3783

Fakturafrågor

Kontakt vid fakturafrågor:
Ante Andersson

ante@weandsports.s

Fakturaadress:
We & Sports AB Kungsgården 111
832 96 Frösön

Fakturor mailas till: info@weandsports.se

Bankgiro:
5321-8541
Organisationsnummer:
559182-6325

Kontakta oss

Maila oss

info@weandsports.se
Svarstid 1-2 dagar