V. 1.0.0
WE & SPORTS

Yoga

We & Sports bjuder på MediYoga

Eftersom det är speciella tider och vi förstår att många är hemma och lätt kan bli stillasittande eller drabbas av oro så väljer vi att bjuda på våra yogapass fram till och med den 28 maj.

We & Sports erbjuder nybörjaryoga och MediYoga för idrottare, närstående och tränare. Nybörjaryogan riktar sig till dig som inte praktiserar yoga dagligen och vill ta första steget in i en balanserande värld där kropp och sinne samverkar för optimalt välbefinnande och existerande med stor påverkan på allt det du gör i din vardag, såväl arbete som skola, relationer och idrott. Nybörjaryogan är hämtad från Hathayogan. Lugna och sköna rörelser i harmoni med andning. MediYoga är en svenskutvecklad, kvalitetssäkrad terapeutisk yogaform som används i svensk hälso- och sjukvård med syfte att skapa balans och harmoni kognitivt, emotionellt och fysiskt. Ett fastställt recept följs med tydlig struktur som är lika oavsett var du praktiserar MediYoga. Som metod utgår man från recept, fastställda ingredienser, dosering och kvalitet. Fokus ligger på andning, biomekanik och meditation.

Tid: Torsdagar 18-19. Start den 6/2
Plats: Törnstensgränd 14 i centrala Östersund. 
Pris: (Gratis fram till 28 maj i och med Corona)
Klippkort 8 ggr: 1 000 kr. Student klippkort 8 ggr: 800 kr. Prova-på 150 kr/gång. Vi erbjuder också klippkort för klubbar, klippkort för 25 ggr (opersonligt så vem som helst i klubben kan komma) 2 250 kr. 
Instruktörer: Linda Norrman & Paula Lembke
Anmälan:  linda@weandsports.se