V. 2.3

We & Sports erbjuder Kostrådgivning – för ökad hälsa

Kosten har koppling till den psykiska såväl som den fysiska hälsan, och därmed också din träning. We & Sports erfarne kostrådgivare Thomas Näsholm erbjuder nu individuell kostrådgivning till dig som idrottare och/eller dig som vill må bättre.

Thomas Näsholm har snart 20 år i branschen som personlig tränare, fysiopraktor, lärare på PT-programmet och fystränare. Han är utbildad kostrådgivare och Idrottsvetare och har jobbat med kostutbildning och kostrådgivning både för lag och individer på motions- och yttersta elitnivå bland annat inom basket och fotboll. Thomas lyfter:

”Oavsett målet med din träning är kosten ett viktigt verktyg för din hälsa och kroppens grundläggande behov av näring och energi. En av viktig del av mitt jobb är att hålla mig uppdaterad på nya rön som släpps på området, för att kunna sålla bland all information och att ge bra råd baserade på aktuell forskning.”

Thomas är engagerad i flera av We & Sports verksamheter. Till exempel är det Thomas som gör de individuella matplanerna, ger kostsamtal och kroppsterapi till ungdomar som deltar i vårt program på Behandlingscentret för unga med ätstörningsproblematik. Därutöver föreläser Thomas inom idrottsnutrition för idrottsföreningar, gymnasieskolor med idrottsinriktning samt idrottsförbund.

Thomas berättar vidare:

”En professionell kostrådgivning kan vara gynnsamt när du önskar stöd med att komma åter efter en längre frånvaro från idrotten, hjälp mot en bättre hälsa och hållbar livsstil eller för att förbereda dig för en större uppgift. Det känns jättebra att vi nu också har möjlighet till individuell rådgivning för allmänheten och jag ser fram emot att få samarbeta med nya klienter. Tveka inte att höra av er till mig med en intresseförfrågan eller om du är nyfiken och vill veta mer.”

För mer info och kontakt se Kostrådgivning – för ökad hälsa.